Get Adobe Flash player
Търсене
Абонирай се за новини

СЕЗОННА РАЗПРОДАЖБА. ВРЕМЕ Е ЗА ШОПИНГ!

razprodajba

Супер разпродажби на летни стоки очакват посетителите на TerraMall. Всички магазини предлагат своите пролетно-летни колекции и артикули на изключително ниски цени. В детските магазини Mc.Baby и Wenice може да пазарувате с до 30% отстъпка. 

 

razprodajbaСупер разпродажби на летни стоки очакват посетителите на TerraMall. Всички магазини предлагат своите пролетно-летни колекции и артикули на изключително ниски цени. В детските магазини Mc.Baby и Wenice може да пазарувате с до 30% отстъпка. Същата гореща разпродажба с до 30% отстъпка в цената на стоките предлага и магазин Alexandra. До 31 август дамите ,който обичат стилните облекла на Nia&Dorado могат да ги закупят на цени с до 50% по-ниски. Същото намаление предлага и магазин terra moda.

Модерното и стилно дамско бельо на магазин Za-Za се предлага на изключително достъпни цени. В разпродажбата участват още магазините Kenvelo с до 70% намаления, Tempo casual с до 50% намаления,Tempo sport и магазин Роси - с отстъпка до 30%. Намаления на парфюмерия и козметика ви очакват в магазини Draka и Dm. Z outlet предлага стоки с цени от 5.90 до 14.90лв. Желаем ви невероятно шопинг изживяване в магазините на TerraMall!