ОФИЦИАЛНО ОТКРИВАНЕ НА РЕСТОРАНТ “ЩАСТЛИВЕЦА” В TERRA MALL

15.06.2010На 16 юни, сряда, от 19.00 ч. в TerraMall ще бъде открит с официална вечеря-представяне Ресторант “Щастливеца”. Вечерята ще бъде приготвена и представена пред специалните гости на TerraMall от главните готвачи на Ресторанти “Щастливеца”: Максим Мутафов, Светлана Минева и Даниел Петров, които са част от асоциацията на професионалните готвачи в България.
Ресторанти “Щастливеца” са създадени преди 12 години във Велико Търново. До този момент те не са излизали извън родния си град. TerraMall - Габрово е първия “щастливец”.

На 16 юни, сряда, от 19.00 ч. в TerraMall ще бъде открит с официална вечеря-представяне Ресторант “Щастливеца”. Вечерята ще бъде приготвена и представена пред специалните гости на TerraMall от главните готвачи на Ресторанти “Щастливеца”: Максим Мутафов, Светлана Минева и Даниел Петров, които са част от асоциацията на професионалните готвачи в България.

22

Ресторанти “Щастливеца” са създадени преди 12 години във Велико Търново. До този момент те не са излизали извън родния си град. TerraMall - Габрово е първия “щастливец”. Ресторантът, чието име идва от псевдонима на Алеко Константинов, допълва атмосферата в TerraMall с един неповторим стил, образ и вкус.